img_3107

Stichting Afterbeat is een organisatie met een christelijke identiteit en werkt met jongeren in het voortgezet onderwijs. We bieden lessen en workshops over allerlei onderwerpen die jongeren bezig houden zoals drugs, sex, muziek en zelfbeeld. Veel scholen in het voortgezet onderwijs uit de provincie Groningen en Friesland hebben de de afgelopen jaren gewerkt met ons professionele team van medewerkers & vrijwilligers. In 2017 jaar waren we in het Alletta Jacobs College, Winkler Prins College, Dollard College, Magretha Hardenbergschool & het Ubbo Emmius in Veendam actief.

Binnen onze visie bieden we voornamelijk de volgende projecten aan:
– Scholentour met muziek workshops in samenwerking met christelijke artiesten in een provincie/regio + een groot eindfeest (Afterbeat Teenage Club Night)
– Kerst en Paasvieringen met een christelijk karakter
– Workshops over drugs, sex, en zelfbeeld (RespectMe)