concept-poster-nieuw-2019De Afterbeat Teenage Club Night is een jaarlijks evenement voor scholieren & tieners vanaf 12 jaar. Elk jaar komt Stichting Afterbeat met een aantal buitenlandse artiesten naar scholen om muzieklessen en lunchconcerten te verzorgen. Daarnaast bied Stichting Afterbeat lessen aan over zelfrespect & drugspreventie.

Aan het eind van de scholentour is er een groot concert samen met de artiesten die deze workshops en lunchconcerten verzorgt hebben.

Dit jaar komen o.a. Transform DJ’s & Kevin Alexander uit de USA!

Er wordt deze avond geen alcohol geschonken en is extra toezicht door middel van onze vrijwilligers. Dit evenement wordt georganiseerd door Stichting Afterbeat. Stichting Afterbeat is een partner van The Message Trust in Manchester.