12189180_999940186723500_496507294401813082_nMuziek & Artiesten

Stichting Afterbeat heeft door de samenwerking met onder andere de Transform DJs een werkwijze gevonden die aansluit bij tieners. Deze werkwijze wordt al jaren gebruikt door The Message Trust uit Engeland.

De afgelopen jaren mochten we ervaren dat scholen artiesten graag verwelkomen tijdens de muzieklessen. Het Ubbo Emmius College en het Winkler Prins College in Veendam zijn scholen uit Veendam die erg enthousiast zijn over de inzet van artiesten tijdens hun muzieklessen. Tijdens deze lessen ligt de focus niet op het geloof maar op cultuur en het maken van muziek. Pesten is ook een belangrijk onderwerp dat elke artiest wil bespreken.

De show

Na elke workshop/les op school worden door de artiesten gratis toegangskaarten weggegeven voor een show, waar zij zelf onderdeel van zijn. De show wordt georganiseerd in een lokale club, bardancing, jongerencentrum, school(kantine) of discotheek, om de toegang laagdrempelig te houden. Tijdens de show is er een moment dat het evangelie wordt gedeeld en staat er een nazorgteam klaar om met jongeren te bidden of te praten. God raakt harten aan, ook op zo’n avond!

Een eigen project starten in jouw stad of dorp?

Wat wordt er van een projectgroep verwacht:

– Huisvesting van de artiesten (bijvoorbeeld bij een gezin in huis of in een B&B/hotel)
– Gebedsketting of gebedsgroep (vooraf en tijdens de evenementen)
– Het regelen van een lokatie voor de show
– Contact zoeken met voortgezet onderwijs in de regio (klas 1 en 2)
– Vertalers op de scholen. Deze vertalers worden bekende gezichten voor de tieners.
– Contact met de lokale kerken om jeugdleiders te motiveren mee te doen zodat er een vangnet is voor bekeerde tieners.

Wat kun je van Afterbeat verwachten?
– Het boeken van top artiesten met allemaal dezelfde droom: tieners naar Jezus leiden
– Een medewerker die een projectleider op gaat leiden
– Het leveren van een draaiboek, lokale website en promotiemateriaal
– Het assisteren/adviseren bij het binnenkomen in scholenshow Afterbeat Veendam

Kosten:

De kosten zullen per project verschillen. Dit is afhankelijk van bijvoorbeeld huur van de accommodatie en andere variabele kosten. Afterbeat probeert de kosten laag te houden door ambassadeurs in te zetten. De kosten van een project liggen ongeveer gemiddeld tussen €1000,- en €2000,-.

Stuur snel een bericht via ons contactformulier voor meer informatie.