img_825729 Juni was het zover! Een afscheidsfeest omdat de  familie Stoel naar Schotland verhuist om daar het scholenwerk met o.a. ons Afterbeat model op te zetten met onze partner The Message Trust in Schotland. Alko & Miriam hebben bijna letterlijk alles verkocht om deze droom te volgen. Op wat persoonlijke bezittingen na hebben ze alles verkocht en wonen ze nu tijdelijk bij een gezin in Dalgety Bay om uiteindelijk op zoek te gaan naar een huis in Dunfermline. Alko en Miriam blijven actief voor Stichting Afterbeat maar meer op afstand. De ervaring die Alko op gaat doen bij The Message zal daarom ook ingezet worden binnen onze Stichting. In de afgelopen maanden hebben Alko en Miriam partners gezocht die samen met Stichting Afterbeat investeert in the Message Schotland. Op die manier kunnen Alko en Miriam voor zich voor beide stichtingen in blijven zetten!